Post | oktober 2024 | Nieuws voor organisaties | 1 min lezen

Vrijwilligerslunch 2024

Vrijwilligerslunch 2024

Of je nu koffie schenkt bij het buurthuis, elke zaterdag paraat staat bij de scouting of met buurtbewoners elke maand het bos schoonmaakt; jouw werk als vrijwilliger verrijkt de samenleving. In het kader van de nationale Vrijwilligersdag wil gemeente Utrechtse Heuvelrug je hiervoor bedanken.


De Gemeente nodigt je uit op 7 december voor onze jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst met lunch en workshops.

Het programma van de vrijwilligersbijeenkomst ziet er als volgt uit:

Vanaf 10.30: inloop workshops

Vanaf 11.30: inloop lunch

Om 12.00 begint de lunch. Na de lunch reiken we de vrijwilligersprijzen 2024 uit en om 14.00 gaan we allemaal weer richting huis. 


Doe mee aan een workshop

Voorafgaand aan de lunch heb je de gelegenheid om deel te nemen aan workshops speciaal voor vrijwilligers. In deze workshop staan jullie ervaringen als vrijwilliger centraal en kunnen we die delen met elkaar. Samen in een groep gaan we in gesprek. De vrijwilligerscoördinator Sjarenka Bognar is hier ook bij aanwezig zodat vragen over vrijwilligerswerk (bijv. hoe stel ik grenzen? ) kunnen worden gesteld.


Geef je snel op:

Schrijf je vóór 1 december in voor de lunch. Het aantal plaatsen is beperkt. De lunch staat in het teken van inspiratie en ontmoeting en vindt plaats bij het Parkhuys Rosarium (Molenweg 4, 3941 PT Doorn). Deelname is gratis. Je kunt via onderstaande link ook aangeven of je wilt deelnemen aan de workshops of alleen mee luncht.

https://forms.office.com/e/Udc3jDXxYA

Deel blogpost