Stichting Dorpsnetwerk Leersum zoekt bestuursleden en projectleiders

Stichting Dorpsnetwerk Leersum zoekt bestuursleden en projectleiders

Structureel · Flexibele uren
Leersum, Utrecht, Nederland
BestuurCoördineren
Buurt & omgevingWelzijn
3 Goede gezondheid en welzijn11 Duurzame steden en gemeenschappen17 Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
Activiteit Delen
Stichting Dorpsnetwerk Leersum
#84830
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/Stichting-Dorpsnetwerk-Leersum/activiteiten/Stichting-Dorpsnetwerk-Leersum-zoekt-bestuursleden-en-projectleiders/84830 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zijn een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor de vitaliteit en leefbaarheid van Leersum. We zijn doorlopend op zoek naar vrijwilligers.

Uitgebreide omschrijving

Het Dorpsnetwerk is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor de vitaliteit en leefbaarheid van het dorp Leersum. Denk aan voorzieningen en aan de sociale omgeving. Activiteiten van, voor en door Leersumers worden georganiseerd in projecten en werkgroepen. Zie ook onze website.


Het bestuur zoekt doorlopend nieuwe bestuursleden en projectleiders, of een combinatie daarvan. Bestuursleden hebben "eigen, doorlopende portefeuilles"; projectleiders leiden specifieke projecten met een kop en een staart.

Voor deze rollen zoeken wij kandidaten die idealiter:

·        binding hebben met Leersum,

·        zich als vrijwilliger willen inzetten voor één of meerdere aspecten van een vitaal en leefbaar Leersum, door daarvoor de coördinatie en/of uitvoering op zich te nemen,

·        beschikken over goede contactuele eigenschappen en verbindende kwaliteiten,

·        goed zelfstandig kunnen werken en tegelijkertijd goed kunnen samenwerken,

·        mensen kunnen motiveren en stimuleren om bij te dragen aan onze missie.

De tijdsinvestering is sterk afhankelijk van de gekozen rol en invulling. Bestuursleden worden geacht aanwezig te zijn op de reguliere bestuursvergaderingen (ca 10 per jaar); projectleiders alleen ad-hoc.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Stichting Dorpsnetwerk Leersum

Stichting Dorpsnetwerk Leersum is een organisatie van vrijwilligers die zich inzet voor de leefbaarheid en vitaliteit van ons dorp. Het gaat daarbij om voorzieningen zoals wonen, verkeer, winkels, scholen, openbaar vervoer of medische diensten, om de sociale omgeving (o.a. dynamiek, demografie, veerkracht, gemeenschapszin en betrokkenheid) en om zaken als veiligheid en overlast. Wij signaleren wat er leeft onder de inwoners en steunen initiatieven die aan de missie bijdragen.