Ben jij breed geïnteresseerd?

Ben jij breed geïnteresseerd?

Structureel · 2–3 uur/week
Maarn, Utrecht, Nederland
Activiteit Delen
Stichting QuaRijn
#82823
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/Stichting-QuaRijn/activiteiten/Ben-jij-breed-geinteresseerd/82823 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die zou willen ondersteunen in onze gespreksgroep voor breed geïnteresseerde ouderen met cognitieve problemen

Uitgebreide omschrijving

Dit jaar zijn we een groep gestart voor ouderen met cognitieve problemen die zich niet thuis voelen binnen het huidige aanbod van ontmoetingsplekken en dagactiviteiten op de Utrechtse Heuvelrug. Deze groep is minder geïnteresseerd in een vast programma van spelletjes, creatieve activiteiten of samen koffiedrinken, maar deze groep is juist geïnteresseerd in het goede gesprek over kunst, politiek, levenskeuzes en bijvoorbeeld zo af en toe een museumbezoek.

Voor deze groep zoeken wij een vrijwilliger die zelf ook een brede interesse heeft, over veel zaken kan meepraten, nieuwsgierig is naar de ander, maar ook meehelpt om de koffie en de thee klaar te zetten. Dus op de juiste momenten op je handen kunnen zitten, want hoe meer iedereen zelf blijft doen, hoe fitter je blijft, maar als het nodig is, dan helpen we een handje met bijvoorbeeld het inschenken van de koffie. Ben jij die vrijwilliger met goede communicatieve vaardigheden en die echt onderdeel wilt zijn van deze groep? Dan horen we graag van je.


Wij komen nu 1 x in de twee weken op woensdag en donderdag bij elkaar. We zoeken nu een vrijwilliger voor de donderdag.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Stichting QuaRijn

QuaRijn zet zich breed in voor het ondersteunen van ouderen bij levenskwaliteit en waardigheid. Wij leveren zorg die aansluit bij de behoefte en wens van de cliënt. We hebben aanleunwoningen, woonzorgcomplexen, thuiszorg, huishoudelijk hulp, dagbehandeling, ontmoetingscentra, verzorgingshuizen, verpleeghuizen en kleinschalige woonvormen. Het QuaRijn Kennis en Behandel Centrum biedt onze cliënten fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, specialisten ouderengeneeskunde, een psycholoog, een geestelijk verzorger en een diëtist. QuaRijn heeft zo’n 1700 medewerkers. Daarnaast leveren 450 vrijwilligers een onmisbare bijdrage aan onze dienstverlening. De inzet, hulp, bemoediging en betrokkenheid van de vrijwilligers heeft voor de cliënten duidelijk meerwaarde. Het vrijwilligerswerk, dat onbetaald wordt verricht, vult de beroepszorg aan, maar vervangt deze niet.

Comments